Etiketter

Måste köpa en ny våg det är något fel på den gamla. Visserligen är den bara några år gammal och borde väl fungera några år till. Ända tills för ett halvår sedan visade den helt rätt men så måste något ha hänt. Helt plötsligt visar den mer och mer vikt för varje vecka men jag tror jag vet var felet är. Själva mekaniken har blivit felvänd så i stället för att visa mindre går den nu uppåt. Antagligen inget man kan rätta till själv så det blir att investera i en ny våg.

Rolf och jag har lite olika åsikter om detta, han tror att det kan ha att göra med mitt sockerbehov och intresse för bakverk.

017.JPG1

Måste nog erkänna att han i just detta fallet förmodligen har rätt. Nu får det bli slut på allt onyttigt och lite mer hundpromenader skulle inte sitta helt fel. För att säkerställa sockerintaget åker nu den skära grisen fram igen. Den förärades mig av omtänksamma barnbarn för några år sedan men har fått ligga undanstoppad ett tag. Vilken nytta den gör, jo jag lägger den i skåpet där vi förvarar allt som är sött och öppnas skåpdörren för grisen ett förfärligt liv. Man kan inte smygäta utan upptäckt och smygäter gör jag eftersom jag tror att kalorierna inte fastnar då.

Annons