Etiketter

, , , ,

En lögn att lita på, ja det är inte en lögn jag tänker på utan snarare en bok av Elisabet George. Den är drygt 600 sidor och därmed en rejäl tegelsten, i synnerhet som jag har den i pocket. Nu är den dessvärre snart utläst vilket jag inte alls gillar.

en-logn-att-lita-pa

Det är en trevlig roman/deckare mycket lätt att läsa men svår att lägga ifrån sig. Som tur är har jag den efterföljande boken redan inhandlad. Jag är inte så förtjust i hur det utvecklar sig, jag menar kommissarie Lynley verkar vara en riktig gentleman och så har han fallit för sin kvinnliga chef. Hon verkar inte alls sympatisk och jag är väldigt besviken i hur det hela utvecklar sig. Då hade jag hellre sett att han uppvaktat Barbara Havers sin polisassistent. Ja, jag vet att det är uppdiktat men i alla fall. Här har ni ett bokförslag att roa er med under sommarens regniga dagar, för de verkar bli många.

Annons