Njuter fortfarande av havsluft och härlig natur på västkusten. Den här dagen har ägnats åt lite shopping plus att Rolf har hjälpt moster med lite praktiska göromål. Ute  vid campingen börjar fredagsgästerna komma, på några timmar har antalet husvagnar/husbilar ökat rejält.  Otroligt hur många varianter det finns, från enkla tält till husbilar i miljonklassen allt handlar om hur lyxigt man vill ha det. En sak har dock alla gemensamt, nämligen kvällspromenaden ner till havet.

image

Just när denna bilden togs var det ebb och tången låg som en ryamatta efter strandkanten, gör inget den är mjuk att gå på och i morgonbitti är den borta igen.

image

Ganska fort skymmer det men det blir nästan bara vackrare, just nu ligger älgjakt  i lappland långt bort. I morgon blir det besök på torget, finns inte många ställen kvar där man kan inhandla lokproducerade varor direkt från odlare/tillverkare. I Varberg är det möjligt, halländsk potatis, frukter, bär och annat somm kanf fresta till inköp. Nu är det godnatt för i kväll, det har blivit sen kväll som ni ser.

image

Annons