Ikväll kan man tala om att det kan regna småspik, det är inte sant jag luras lite. Det regnar tennisbollar vilka med jämna mellanrum lyses upp av ett vitt skarpt sken som åtföljs av riktigt buller. Nu har det regnat och åskat i sex dagar och känslan av att befinna sig i en båt blir alltmer påtaglig. Det vore väl synd att inte erkänna att man njuter av bekvämligheterna,  sitter och slötittar på TV och sätter på AC-n för att få en behaglig temperatur till natten. Rolf har varit ute med hunden och passar nu på att ta en dusch, han tar den inomhus vilket egentligen är slöseri med vatten. Tre minuter i regnet utanför hade räckt. Ibland gläntar jag på gardinen för att ta titt på hur det går för de tre unga tyska herrarna som slagit upp sina små tält en bit bort. De är på cykelsemester  och behöver en natts skön vila, hoppas de är simkunniga.
Dagen har med andra ord varit bra men jag har dock retat mig lite på några yngre reportrar jag har lyssnat på i radion i dag, de har liksom typ vissa ord som de liksom upprepar typ med jämna mellanrum typ. Det är även mycket eeee mellan varje mening eee vare sig den är lång eller eee kort. Mer träning i muntligt framträdande tror jag skulle vara av godo på vissa utbildningar.  Detta var dagens lilla tistel.

Annons