Etiketter

, ,

Det finns ett gammalt ordspråk som säger, pengar växer inte på träd. Detta är något jag trott på men nu är jag inte övertygad om att det är så. I lördags fick jag nämligen ett pengaträd.

025.JPG1

Nu har jag bevis för att det faktiskt finns små pengaträd. Detta ingår i en liten insamling som skall gå till gatubarnen i Nepal  men visst är det ganska tufft. En bra presentidé till någon i stället för att ge pengar i kuvert.

Allt kan inte köpas för pengar, har man också hört ibland och det stämmer verkligen. De allra finaste presenterna jag fick på min födelsedag är de här.

024.JPG1

Ett kort egenhändigt komponerat och tillverkat av ett litet barnbarn, en dyrbarhet som uppskattades mycket och som inte kan fås för pengar.

022.JPG1

Sådana här nedskrivna ord toppar listan av gåvor och de läser man om och om igen. Fast det är klart även saker som kostar pengar uppskattas också i synnerhet om de är köpta med omsorg. Äldsta barnbarnet är otrolig på att hitta personliga och roliga saker.

016.JPG1

Den här teburken med det speciella ”Tack för att du finns teet” till är verkligen annorlunda. Det är svart te med smak av smultron och lite grädde, i teet finns även små rosa hjärtan som förutom att de är söta även ger en viss sötma. Ville här visa de dyrbaraste presenterna jag fick på min födelsedag.

 

Annons