Etiketter

,

Det börjar bli dags att spä på vitaminerna i synnerhet om man är lika dålig på att äta frukt som jag är. En av våra ”närboende” gav oss en flaska förra veckan samt även receptet, det var en svart vinbärsjuice som skall intagas ur ett litet glas varje morgon. Tyckte att det formligen kryllade av vitaminer i den.

1

Receptet Svartvinbärsjuice

2 liter svarta vinbär och 3 liter vinbärsblad blandas med 7 liter vatten och kokas i 15 minuter varefter de pressas så att all bärsaften trycks ut. Häll tillbaka det i kastrullen och låt 7 dl strösocker smälta ner, pressa i saften från 2 citroner och häll det sedan på små plastflaskor. Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del.

Är ni mer teknikintresserade kanske det vore idé att ta en titt på Sonys nya peruk. Den lär innehålla en massa finesser, visa vägen som en GPS, kollar blodtrycket om du är ute och springer och flera andra onödiga saker. Det enda du behöver göra är att nudda vid håret så får du olika informationer. Jag säger bara ack, ack, ack

Annons