Etiketter

, ,

Det är måndagmorgon och mitt huvud känns så tungt, jo jag sa just det att det är måndag morgon och mitt huvud känns så tungt….. Gräsänklingsblues av Povel Ramel. Just idag stämmer den väldigt bra på mig också fast av en helt annan orsak – mitt tandläkarbesök. Detta besök tar nästan en hel dag, två timmar motivering, en timma för resan dit, en halvtimme hos tandläkaren, en timmes resa hem och 2 två timmar avslappning. Det blir sex och en halv timma, ändå har jag nog världens trevligaste tandläkare. Vi beslöt dock idag att inte träffas förrän den 23 oktober tror inte det är bra om det blir för tätt, rent ekonomiskt menar jag.

Sedan är det maten måste lära mig laga mer magert och nyttigt, förslag mottages tacksamt. Idag blev det plättar med mycket pressad potatis i smeten, blir en matigare smak och mer mättnadskänsla, en liten sallad vid sidan om är inte helt fel.

016.JPG1

 Kanske tar jag en sväng på årets höstmarknad i morgon, det var väldigt längesedan jag var på en sådan. Nu blir det en kopp ”Tack för att du finns te” i min specialkopp som jag köpte i TEXAS den är perfekt, bara att lyfta av tesilen och på med locket då håller det sig varmt genom en hel TV-kväll.

034.JPG1

Annons