Etiketter

Husse tycker han är underbar och han tycker husse är underbar och jag tycker …………..  Idag hände det igen, inte för att det händer ofta men när det händer är det alltid vid fel tillfälle. I affären idag såg jag att de hade alldeles rykande färsk (ja i alla fall nytinad) Hönökaka och kände direkt ett sug efter en sådan. Det slank ner en förpackning i korgen och den var med ända hem. Rolf la upp några bitar på brödfatet och frös in resten, ställde fatet mitt på bordet och stolarna står ju inskjutna så det stod säkert. Efter några minuter gick jag ut i köket och där stod ett brödfat med knäckebröd på bordet men inget hönöbröd, varför jag frågade Rolf var han lagt mina ”bitar”. Eftersom han då tittade misstänkt på hunden förstod jag direkt var mina brödskivor låg och därifrån ville jag inte ha dem. Så söt, så snäll, så duktig, så lydig, så gullig, så rolig och så TJUVAKTIGIMG_6721.JPG1

 

Annons