Etiketter

, , , ,

Ja helt nattsvart är det väl inte men nog är det mörkt alltid, igår kväll vid 22-tiden öppnade jag dörren och möttes av detta.

027.JPG1

Visst är det vackert men samtidigt ett lite kusligt mörker, det blir så om man läser för mycket deckare.

Teven vi köpte i våras är nog bra men den kan bara visa två program, det ena är sport och då främst fotboll, det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är alltid fotboll. Det andra programmet som visas är nyheter och då kan vi tala om nattsvart, det är helt otroligt hur mycket elände det finns i världen. Frågan är om det kommer att bli bättre, sjukdomar. våld och krig, min gamla mormor brukade när hon var lite pessimistisk säga  att världens folk kommer att förinta sig själva till slut. Frågan är om hon inte hade rätt.

Det gäller att hitta ljusglimtarna och se det från den positiva sidan. Det försökte jag göra igår när vi satt och drack kaffe i köket och jag råkade titta ut.

001.JPG1

Vad jag såg var en äldre man från televerket som klättrade upp på en telestolpe, ni vet så där på stolpen utan stege. Mycket försiktigt och långt ifrån med den smidighet jag såg i Indonesien när befolkningen hämtade kokosnötter från höga palmer. För säkerhets skull satt vi kvar tills vi såg att mannen stod med båda fötterna på jorden igen.

Latheten smög sig in i eftermiddag och dagens rätt bestod av, färsk pasta, räkor och löjrom från Kalix. Helt ätbart enligt Rolf.

016.JPG1

Annons