Etiketter

, , ,

Ibland kan det bli både svårt och bråttom som när det kommer främmande på snabblunch. Har man kört bil en stund och sedan har en bra bit innan man är hemma igen, ja då känns det fånigt att bjuda på kaffe och det tilltugg man förhoppningsvis har (som i princip är obefintligt). Det får bli en snabb och lätt lunch, dessvärre är det ganska tomt i kylskåpet då det inte blev någon riktig fredagshandel denna veckan. Men vilken lycka en burk sill finns det i alla fall, en vårlunch på hösten är väl inte helt fel. Rolf eldar i öppna spisen så att svetten dryper, vi kan låtsas att det är värmen utifrån som tränger in. Då helt plötsligt passar sillen och den resterande gräsöken in.

004.JPG1

Så kan man rädda en krissituation när man inte hinner göra någon planering, sill, potatis och gräslök går alltid hem.

Annons