Etiketter

, ,

Dan före dan… ja jag vet att det inte är jul ännu på ett tag och det är inte det jag tänker på.

Det börjas tidigt i år.

Fast man kan aldrig vara riktigt säker, detta fotot tog vår granne när hon var ute på en promenad häromkvällen och visst ser det lite misstänkt jullikt ut. Har även hört att det smuttas lite på glögg (visserligen förra årets julglögg men i alla fall) här i närheten. I affärerna har man nu skyltat upp med en massa julprydnader, ljusstakar och allehanda andra jultillbehör så nog lurar den i krokarna. Det jag tänker på har inget att göra med julhögtiden, nej det är dan före mitt tandläkarbesök och det kommer att kosta mig nattens sömn. En avbruten tand ger sex tandläkarbesök varav två å 1 timmes längd, dessutom skall ha han betalt också. Det finns ingen rättvisa här i världen men kanske finns det någon därute som håller tummarna för mig i morgon.

Annons