Etiketter

, , , ,

Nu har mörkret lagt sig runt stugorna och här ute på landet är det mörkt. Ikväll är det även Halloweenfirande lite varstans, själv håller jag mig inomhus. Några dörrklockor har inte ringt och inga barn har hotat oss med ”bus eller godis”, synd för jag ville veta vad bus innehöll för aktivitet.

 014.JPG1

Själva har vi ätit en enkel middag i ljusskenet och det gav lite stämning, ja det vill säga hunden tyckte inte det var värt att komma fram. Han vilar ut efter en mils löpning i skogen och inte ens en kryddig kycklinggryta kan få honom ur korgen.

005.JPG1

Jag har även tänt en speciell ljusstake eller vad man skall kalla det, en halloweensak som jag fått av min syster. Den är lite häftig när den står allena i köksfönstret och det i övrigt är släckt runt om. Ser ni fladdermusen som singlar runt skorstenen, vi har faktiskt sådana under vårt altantak ibland, kanske tur att de inte är framme nu då hade man nog fått rysningar. Ha nu en trevlig kväll alla.

Annons