Etiketter

, ,

Idag skulle Rolf och jag äta lunch med vårt trevliga barnbarn, eftersom vi kom till mötesplatsen vid olika tidpunkter gick jag en sväng inne på gallerian. Där fanns som så ofta numera ett bord med en massa telefoner utlagda, reklam och två vidhängande pratglada unga herrar. Följande samtal utspann sig.

Sälj  Hej vad har du för telefonbolag Jag Jag har Telia och jag är nöjd. Sälj Men vill du inte ha ett par hörlurar. Jag nej. Sälj Varför inte. Jag Därför att det alltid är förknippat med något man måste göra. Sälj Nej jag vill bara ge dig dom. Jag Varför det. Sälj Därför att du har Telia. Jag Tror jag inte.        Då räckte han fram en förpackning med lurar och sa, det är för att du är en trogen kund. Jag tackade och gick med mitt paket. Verkligen överraskad, det är inte varje dag man upplever detta. Han var trevlig, snällt av Telia, jag uppskattade det och lurarna var bra. En trevlig fredag med andra ord.

För er som gillar Downton Abbey kan jag tipsa om denna blogga som jag fått tips om av min syster. http://www.ladycarnarvon.com.

Welcome

Welcome to my blog, inviting you behind the scenes of my life and home and sharing anecdotes from my everyday life at Highclere Castle. The world of Highclere still exists with its own community of Chefs, Gardeners and Housekeepers, Colin the Butler and Jo the Groom as well as all the other people who make the ‘Real Downton Abbey’ a welcoming place for visitors today.

Här kan man frossa i livet på slottet som serien spelas in i ifall ni inte har något annat för er i helgen.

Annons