Etiketter

, , ,

Idag återstår det 42 dagar till jul, det blir med andra ord sex veckor. Känner lite av julstressen komma, antagligen för att sex veckor låter ganska lite. Affärerna har börjat med sina juldekorationer och julpyntet är framme till försäljning. Eftersom vinter och mörker ofta stimulerar läslusten tittar jag gärna på  utbudet av de  böcker som marknadsförs just nu.

Av ren nyfikenhet slog jag ordet jul på Adlibris sökruta och fick hela 2 509 träffar, allt från romaner till kokböcker. Pysselböcker kommer det ut varje år och idéerna på hur man gör en adventskrans tycks aldrig sina. Nu blev det svårt, tror jag avstår och använder mina gamla recept och mitt gamla julpynt.

Däremot är jag nyfiken på vad årets julklapp kommer att bli? Skulle ni ändå falla för en ”julbok” kan jag rekommendera denna. God jul av Jonas Karlsson. Jag köpte några och gav bort förra julen och vill man ge en liten trevlig sak till någon är denna perfekt. Faktum är att den tog slut i många bokaffärer förra året.

Har man bara lite humor och har man sedan arbetat på en något större arbetsplats känner man nog igen både sig själv och andra. Jul i kommunhuset är lika rolig även i år.

 god-jul-en-berattelse

Annons