Etiketter

,

När man inte är så gammal och inte har någon längre utbildning är det inte så lätt att veta vad som är vad. Det finns väldigt många djur i vår herres hage och några av dem håller jag på att studera lite extra just nu. När jag sov som bäst på morgonen kom husse förbi med en termos och då vet jag vad klockan är slagen, bara att haka på. Egentligen vill jag inte men så såg jag att han la ner ett korvpaket i ryggsäcken och grillning är inte så dumt ens för en hund. Idag var det alltså rådjur som gällde och eftersom jag nu är ganska bra på att skilja älg och rådjur åt var det inga problem.

Jag sprang ungefär en och en halv mil så man kan säga att jag gav järnet, husses jaktkompis var riktigt imponerad. Fick ett lukt på ett stort rådjur vilket jag hängde efter i två kilometer och ni ska tro att jag skällde. Ok, det visade sig vara en älg, fel sort alltså kan inte riktigt fatta hur det blev så jag har kollat på den här filmen om och om igen så jag borde se skillnad.

071.JPG1

När jag kom hem la jag mig, var helt slut men stördes av husse som ville ha med mig ut på promenad. Icke, vill han gå ut ikväll får han göra det själv.

009.JPG1

Det får räcka med att skriva blogg åt matte eftersom hon är upptagen med att prova kjolar. Hon har inte förstått att numera skall hennes kjolar var bredare på tvären än på längden.

Annons