Etiketter

, , , ,

Det är inte lätt det här med det tekniska, igår när jag kom hem efter vårt besök i city satte jag mig vid datorn för att skriva blogg. När jag skulle ta ut SD-kortet för att lägga in bilderna jag tagit, snopet inget batteri? Eftersom jag hade lagt kameran i min väska när jag fotat klart antog jag att batteriet låg där eftersom batteriluckan var öppen. Den enda förklaring jag kom på, var att jag tappat det när jag fotade Uppsala domkyrka gjord av pepparkaksdeg, blev antagligen så imponerad av byggnaden att jag inte märkte det.

Rolf och jag tog en tur in till SIBA på eftermiddagen och där hittade jag en liten Nikon kamera, perfekt för mig. Dessutom hade de 20% på sina varor idag.

006

Detta är provkortet, snabbt taget och ingen blixt inte så tokigt ändå. Får bekänna att jag putsat fönster och satt upp julgardinerna idag, det fattas dock ljusstakar och julstjärnor det får vara måtta på tjuvstarten.

Kameran är stötsäker, tål fall från 2 meter, kan vara ner till 10 meters djup i vatten och har en bärrem som går att hänga om halsen. Vilken lycka för en som brukar låta sin kamera råka ut för de tre första sakerna samt att jag ofta förlägger den. Bättre bilder framöver hoppas jag.

Annons