Etiketter

, , , , , ,

Lite shopping idag med betoning på lite. Köpte ett par julklappar men de kan jag inte visa, finns alltid en risk att barnbarnen kollar bloggen så här före jul. En titt in på IKEA för att kolla om det kommit in något nytt, det hade det dock inget i möbelväg utan mer lämpat inför julen. Marsipan i 200 grams paket.

IMG

Alldeles lagom stort för att göra julgodis, naturligtvis ramlade det ner ett sådant i min bag. I en annan affär fann jag ett batteriljus gjort i vax.

007.JPG1

Ser helt naturtroget ut och det bästa är att det har timer. Nu lyser det i hallen fem timmar varje kväll och jag behöver inte oroa mig för att det skall ta eld. Batterierna räcker från nu och över hela julhelgen. Ser ganska trevligt ut. En lite sväng på ICA och vad fick jag se i deras lilla kondishörna? Lussesemla, en saffranslussekatt med mandelmassa och grädde, tycker det är lite som Skvadern (ni vet hälften tjäder hälften hare, finns ju uppstoppad i Sundsvall för de som vill ha bevis för dess äkthet).Tog dock inget kort på denna läckerhet. Vill bara säga att jag inte heller åt någon. Förutom några julklappar var denna shoppingdag slut och nu är jag hemma och njuter av en väldigt vacker Orkidé.

009.JPG1

Den är minst fyra år gammal och har blommat nästan oavbrutet och än är det inte slut på knopparna.

Annons