Etiketter

, , , , ,

Av gammal tradition har Annandag Jul blivit en jaktdag, vilken tur att de vilda djuren får åtminstone ett par dagar då de får vila ut ordentligt. Det skulle dessutom bli väldigt otrevligt att jaga under julhelgen, av det skälet att under julnatten kan ju djuren tala och jag antar att alla vet om det. Skulle kännas pinsamt som jägare att stöta på en hare som tittar upp och säger,” vad håller du med vet du inte att det är julhelg och då skall det råda frid”. Men som sagt det är då det, nu blev det ingen jakt i alla fall eftersom jägare inte gillar kyla, över 12 minus är brasan inne mer populär än en korvgrillning ute.

Det hindrar dock inte Rolf från att skaffa nya troféer, nej då ett nytt älghorn (huvud) sattes upp vid de andra. Jag är väl lite skeptisk men måste erkänna att jag kan ju inte alla sorter och såväl som det finns olika raser av kor finns det antagligen även det inom älgarna.

006.JPG1

Annons