Etiketter

, ,

Igår kväll satt jag och såg ”Unge kommissarie Mores” på TV och det blev lite sent, bredvid mig hade jag min mobiltelefon. När jag sedan skulle gå ut och borsta tänderna innan sänggåendet la jag telefonen i jeansfickan så var det bra med det.

När jag kom in i badrummet och gjorde mig i ordning för natten trillade mobilen ur fickan och ner i toaletten. Tänkte på mitt barnbarn som en gång berättade om att hans pappa hade sagt fula ord, när jag frågade varför sa han att pappan tappat tandborsten i toaletten. Jag var glad att barnbarnet inte hörde vad hans farmor sa i går kväll.

Toalettpapper kan användas till mycket, fick dela telefonen i flera olika beståndsdelar, torka dem och låta dem ligga på luftning.

Tänk idag när jag monterade ihop den fungerade den, kan bara konstatera att det fortfarande går att köpa saker med god kvalité.

Annons