Etiketter

, , , , , ,

Under de senare åren har jag märkt att kvalitén på mina kläder har blivit allt sämre, ja faktiskt även på de som har några år på nacken. Bestämde mig för att idag skulle det ske, en total genomgång av mina garderober. När jag ändå höll på så kollade jag att de var hela och rena samt att de satt bra. Något har i alla fall hänt med dem utan att jag märkt det eftersom det på flera av dem inte gick att dra upp dragkedjan, knäppa knappar och dylikt. Då vi inte har några mal måste det alltså vara dålig tygkvalité och att de krympt.

016.JPG1

Nu har jag helt sanningsenligt en tom garderob för så mycket utrymme blev det kvar efter att jag rensat ut det som så att säga inte passade längre. Så här många tomma hängare blev det över, ett ansenligt antal. Nu kan jag i alla fall säga nästa gång vi skall gå bort, jag har inget att ha på mig.

Ett par timmar idag har jag använt till att se de två sista delarna av ”Vera” en deckarserie i åtta delar på TV.

Vera: Series 2 (Import)

Det är kriminalkommissarie Vera Stanhope som leder utredningen en minst sagt excentrisk kvinna, författare till serien är Ann Cleeves. Som vanligt när det gäller böcker av Ann Cleeves utspelar de sig i väldigt lantlig och öde miljö. Förutom att huvudpersonen är härlig att se i all sin virrighet, är det fint att se den karga naturen. Hittade den på Netflix och den roade mig i flera timmar. Det är nog första gången jag har sett en serie på åtta delar på så kort ”tittartid”.

 

 

Annons