Etiketter

, , , ,

Idag har vi bara tagit dagen som den kom. Uppvaktning av ett barnbarn som fyllt 5 år, en stor dag, det blev även en kompisträff för hunden. Det tar på krafterna att vara tre hundar som umgås några timmar. Bra för oss som fått en lugn kväll eftersom Bachus inte orkade leka och det var vi tacksamma för. Dagens undran kom när vi drack eftermiddagskaffe och det gällde efternamn. Var får folk alla konstiga efternamn ifrån, vi hörde på radion det ena konstigare än det andra. Jag föreslog Rolf att vi skulle byta till något mer kraftfullt som Myrstacka, Snoklund, Mesfeldt eller Trastare. Kunde vara kul med något mer djurnära.

008.JPG1

Bästa shoppingen för veckan blev en ny handtvål från George Jensen en designer från Danmark, tycker han gör så stilrena saker. Kunde inte låta bli att inhandla denna flaska i klarröd plast, man trycker lite lätt så får man lagom mängd tvål. Lite lyxigt kanske men lite snyggt och väldoftande. Nu har vi sett finalen på TV-programmet ”Det största äventyret” och rätt man vann tycker jag. Anders Limpar kämpade så tappert trots alla motgångar han fick brottas med så tog han hem segern. Ett härligt program i alla fall.

Nu blir det läsning av, kanske att jag klarar hela boken ikväll för den är spännande och jag vill gärna veta hur det går. Bra bok som vanligt av Camilla Läckberg, Lejontämjaren.

lejontamjaren

Annons