Etiketter

, , , , ,

Som tur är har jag inte huvudvärk så ofta men igår kväll slog den till (därav uteblev bloggen) ni vet av den där typen som gör att huvudet känns ett nummer för litet. Bara att lägga sig i soffan med en skön filt och koppla av, ja koppla av visade sig inte vara så lätt eftersom det var innebandymatch på TV. Hur kan en publik låta så mycket under en hel match och till det kom temporära utbrott från Rolf. Dessa var av en sådan art att jag hela tiden trodde att han brutit armen i ren ilska, ja för han blev lite småsur när spelarna inte var där han tyckte de skulle vara. Nu kan man ju undra varför jag låg kvar där när jag tyckte det var sådant oväsen, jo för annars kanske han inte tyckt synd om mig. På detta sätt blev han ju påmind om mitt elände. Det visade sig även vara lönande eftersom jag serverades kaffe med tilltugg på en bricka, då hade huvudvärken gott om men det sa jag inte förrän efteråt.

Eftersom vi bor på landet händer det ju att vi ser lite vilda djur då och då. Idag när vi satt vid köksbordet var det ett par rådjur som påminde mig om Hälge, ni vet älgen som ofta retar Blixten = den lata hunden.

001.JPG1

De gick ända fram till ytterdörren för att kolla om det fanns något kvar av fågelmaten. Det kan man kalla modiga rådjur när det bor en snabb jakthund i huset och därtill låg han precis innanför ytterdörren. Ni kan tro att han ylade när han kom ut och detta gjorde han stående på bakbenen. Men då hade dessvärre rådjuren redan gått.

Nu blir det TV en stund för att slappna av lite, körde just från centrum och retade mig oerhört. På vad? Jo alla cyklister och fotgängare som gick/cyklade över gatorna som nu är svarta och blanka av regnet. I detta mörker var det tur att man såg dem, kan man inte ha någon form av upplysningsprogram gällande REFLEXER.

 

Annons