Etiketter

, ,

Igår kväll skulle jag hämta Rolf som varit på en middag och den var nog trevlig för det drog ut lite på tiden. Det var ganska mörkt när jag skulle åka iväg, vilket var trevligt eftersom det är roligt att se de olika belysningarna som finns efter vägen. Det som slog mig var att för några år sedan åkte alla former av ”julbelysningar” ner direkt efter trettonhelgen. Numera kan man se att de finns kvar på var och vartannat hus, de här träden tycker jag är så vackra och det brukar kännas lite ”snart jul” över det hela när de tänds. (vackrare i verkligheten än på fotot)

002.JPG1

De är fortfarande tända och jag tycker det är väldigt vackert och trevligt att de får lysa upp i mörkret. Det slog mig också att det är stor skillnad på att röra sig ute efter mörkrets inbrott beroende på om man bor på landet eller i stan. Så här såg det ut när jag kom glidande genom centrum i går kväll. Visst ser det trevligt ut.

005.JPG1

Så här ser det ut när man kommer ut från vårt hus och då ska man tänka på att vägen ändå är ljus här eftersom vi har ytterlamporna på huset tända. Det går tydligt att se på landet i vilka hus det bor personer med hund, där lyser man gärna upp på kvällstid.

010.JPG1

I morgon är det den 25 februari och det betyder att bokrean börjar, även om det inte är lika spännande som förr när man kunde hitta en del sällsynta böcker så gillar jag det. Det är ett utmärkt tillfälle att lägga upp ett lager inför vår och sommarläsning, böcker ges ju ut i mängder numera så man hinner inte med att läsa dem när de är nyutgivna. Därför har jag en bok där jag allteftersom skriver upp alla böcker jag vill läsa och nu kan jag beta av en del.

Annons