Etiketter

, , ,

På de flesta restauranger med självaktning brukar man kunna beställa dagens soppa. Så även hos oss förstås, fast utan restaurangverksamhet. Om sanningen skall fram blev den inte ens beställd utan tilldelades. Ibland är det tillåtet att ta en lat dag vad gäller matlagning och då försöker jag hitta lite olika rätter av typ halvfabrikat. Den här soppan har jag sett reklam för ganska länge men inte provat.

 004.JPG1

Idag blev det av, den skall egentligen bara värmas i sin förpackning i en Micro och är nog tänkt för en person. Det finns lite olika smaker, jag tog fisksoppa med gräslök & vitt vin och förstärkte den lite grand. En grovriven morot, en stor grovriven potatis och 8-10 laxbitar i stora sockerbitsstorlekar. Kokade upp det några minuter med lite salt och silade sedan av spadet. Hällde soppaketets innehåll i en kastrull och värmde tillsammans med potatis/morot/laxkoket.

005.JPG1

Blir två tallrikar mycket god och mättande soppa på ett enkelt sätt. Tips när jag köper färsk fisk skär jag alltid ut 8-10 små kuber och fryser in, det är väldigt bra när man vill göra en gryta eller soppa ibland.

Annons