Tala om abstinensbesvär i nästan sex dygn har såväl internet som telefon legat nere, i bästa fall har det gått att sända ett sms. Visserligen har inte bara vi varit drabbade utan stora områden i Västerbotten har varit drabbade. Verkligen tur att jag inte är uppväxt med dator och smartphone för då hade jag nog klättrat på väggarna nu. Måste ändå erkänna att det är en märklig känsla att inte vara kontaktbar, ja jag menar väl nåbar. I dagens samhälle är vi ju vana att var uppkopplad till cyberrymden dygnet runt. Men inget ont som inte har något gott med sig, bokläsning och mönsterstickning är trevligt det också. Det har blivit mest inomhusaktiviteter på grund av vädret, vi har just nu drygt en meter snö och mer faller der. Det är lite skillnad vad gäller klimat i norra och södra Sverige, några pratar vår och andra snöbyar. Några långa promenader går inte det får bli skotern.

image

Annons