Fredag och fortfarande en morgon med minus femton grader men ett strålande solsken. Inte ens att det är fredagen den trettonde (otursnummer) har påverkat den här dagen. En skön promenad med hunden och senare lite god mat som inhandlades i Vilhelmina igår bland annat , Jägarfläsk ett vanligt stekfläsk som kryddas ordentligt och sedan grillas. Dessvärre vet jag inte vilka kryddor men det är fantastiskt att knapra på. Till kaffet åt vi naturligtvis en potatisbakelse som är lite av Vilhelminas specialite.
Tiden som blev över idag har jag använt till att lyssna på radion, mycket intressanta program. Diskussionen om man skall lära sig skriva för hand eller bara använda datorn i skolan, ja jag behöver nog inte skriva vad jag tycker. Blundar jag kan jag se framför mig hur det sitter ett antal studenter i en föreläsningssal med skrivplattor framför sig, eftersom ingen kan anteckna för hand. Kul för den föreläsaren, ingen lär hinna titta på henne/honom så det räcker ju med ett inspelat band. Ja många radioprogram engagerar så har man inget att prata om hittar man det på radion.
Skulle ju kunna ätit på hotellet men det ser lite insnöat ut och det är inte så kul att åka skoter när det är becksvart ute, men visst ser hotellet trevligt ut.

image

Borgafjälls hotell med ett tak som var tänkt som skidbacke för barnen.

Annons