Etiketter

, , ,

En sådan fantastisk vårdag vi har haft idag, +13 grader i skuggan och ett härligt solsken som värmt. Tog en dryg timmes promenad med hunden, vilket kändes både avslappnande och nyttigt. Efter en stund mötte vi en av grannhundarna och det gillade varken jag eller Bachus. Tilläggas kan att hon gillar inte oss heller, annars är våra grannhundar väldigt trevliga. Vi såg såväl blåsippor som tussilago och då tycker jag nog man kan säga att våren är här. Sedan har jag lagt in mina bilder i datorn från fjällvistelsen och de är ju mestadels vita till färgen. Jag skrev visserligen vitt eller grönt men jag menar sommar eller vinter. Jag kan aldrig upphöra att förundras över vilka skiftningar vi har i vår natur.

lövsjön september 2014 049.jpg1

Den här bilden där korpån  kommer från två håll för att därefter rinna in under bron tycker jag är så fin. Har man tur kommer det med några små rödingar eller kanske öringar som man sedan kan fiska upp.

035.JPG1

Här är ett foto taget från samma plats men det ser kanske inte lika inbjudande ut och framför allt kommer det inga rödingar simmande.

377.jpg1

Bilden från farstubron ner mot sjön kan jag aldrig se mig mätt på. Nere vid sjökanten ligger båten och väntar på en fisketur.

Surfplattan 2015 Borga 468.jpg1

Foto taget på eftermiddagen men utsikt mot samma sjö, nja det inbjuder inte till att ta en kopp kaffe på bron. Hellre inomhus. Ingen båt men väl en snöskoter på väg.

044.JPG1

Här har förhoppningsvis rödingarna simmat under bron och visst ser det härligt ut. De här gillar att fiska och det brukar garanterat bli napp.

036.JPG1

Ingen fisk i sikte och platsen är visserligen vacker men ser något kall ut. Tänk vilken skillnad det är på vitt och grönt eller vinter och sommar om man så vill.

 

Annons