Etiketter

, , , ,

Tantlunch, ja det är inte benämningen på någon maträtt utan med det menas att ett gäng tanter ätit lunch tillsammans. Vi är egentligen sex stycken lite åldersstigna damer som brukar träffas ibland men idag var vi bara fyra. Det här med bara kan nog ses som positivt idag eftersom det innebar att det bara var två som pratade samtidigt, annars brukar det vara fler.

Häromdagen när Rolf och jag var ute och gick hörde jag ett väldigt oväsen, tjattrade högt och gällt, det verkade komma ovanifrån. Fick då höra att det var ett gäng svanar som var på väg norrut och tänk jag tyckte jag hörde samma läte idag. Fast då var det inomhus, hur i hela värden kan fyra personer prata oavbrutet i nästan fem timmar. Hur vi samtidigt fick i oss soppa och kaffe är för mig en gåta. Är det sånt här som kallas; Kvinnor kan?

Vi bjöds i alla fall på en underbar kräftsoppa och receptet finns i bloggen sedan tidigare. Den är väldigt god och passar perfekt så här på vårkanten. När vi gick hem vände jag mig om och såg våren, i form av många grupper av snödroppar men så har värdinnan väldigt gröna fingrar vilket som synes ger resultat.

001.JPG1

Annons