Etiketter

, , , , , , , , ,

Idag har vi haft den första riktiga vårdagen, inte ens en tunn jacka behövdes. Blåsipporna, krokusarna blommar och vitsipporna är på gång. Rolf har satt upp fågelholken med videokameran på en björk idag, nu väntar vi bara på dess hyresgäster. Alltid lika spännande att se om det flyttar in några och hur många fågelungar det blir. Roligt att följa dem från första dagen och om man har tur, tills de flyger ur boet. Ett annat vårtecken dock inte lika roligt är att det finns löptikar en bit bort efter vägen, Bachus blir som tokig han matvägrar, gnäller och pockar på uppmärksamhet hela tiden.

Kanske hade det varit bättre med en ödla, den här sålde de på utställningen i påsk och den ser lagom uttråkad ut. Klarar sig säkert själv.

092.JPG1

Handbollssäsongen går mot sitt slut och denna helg är det, Irstablixten vilket betyder att Rolf o jag åker till Västerås och i morgon blir det en heldag där. De två minsta barnbarnen vann sina matcher idag, hoppas det går lika bra i morgon. Nu blir det fredagsmys och en titt på den nya säsongen av Mord i Paradiset. Det är den engelska kommissarien Humphrey Goodman som löser mordfall på den vackra ön Saint Marie i Karibien. Goodman är väldigt skicklig att få fram ”typiska” engelska maner eller är det fördomar. Trevlig brittisk deckare är det i alla fall, som alltid. Håll utkik i naturscenerna kanske ser ni en sådan här Tigerpyton den kan bli 4 – 7 meter och denna lilla baby såg vi också på vår småkrypsutställning. Nej denna ser ni inte eftersom den finns i Asien men söt??

086.JPG1

Annons