Etiketter

, , , , , , ,

Lördagen har firats med Irsta Blixten, inte att förväxla med Blixten hunden som brukar jaga Hälge. Ofta sedd i Lars Mortimers roliga serieböcker om Hälge och älgjakten, de har roat många älgjägare under åren.

Nej det här är något helt annat nämligen en handboll, faktiskt en av Sveriges mest centrerade handbollsturneringar med spel på 18 olika planer. Dessa ligger tätt vid Rocklundamotet i Västerås och därmed lätt att ta sig emellan. En spännande tillvaro trots den höga ljudnivån. Vi hade tur eftersom alla matcherna vi skulle se var i samma hall, inte mindre än nio planer bredvid varandra. Inte helt lätt när man satt på läktaren att veta vilket lag som gjort mål när det klappades i händerna runt om.

005.JPG1

Båda barnbarnens lag klarade sig bra och därmed blir det spel även i morgon. Blir tidig kväll för bilen avgår redan före klockan 07.00 i morgon. Då ligger matcherna ganska tätt och vi slipper några timmars paus utan att ha någon sysselsättning för det är lite trist. Så håll tummarna för Uppsala HK.

Annons