Etiketter

, , ,

Idag har det varit finaldag för Irstablixten, hur några kan organisera en tävling av det här slaget övergår mitt förstånd. Förutom alla spelplaner runt om i staden skall det vara logi, mat till de som övernattar samt en massa ledare som ansvarar för allt som händer. Lite skador får man alltid räkna med när det är så många inblandade, vrickade fötter, ömma knän och nån stukad handled. Lördagskvällen bjöds de på disco och underhållning av Samir o Viktor, de som tävlade i melodifestivalen med Groupie.

För ena barnbarnet som var ja i hans åldersklass var det 562 spelare som tillsammans gjorde 1752 mål och spelade 118 matcher. Det andra barnbarnet i hennes åldersklass var det 246 spelare som tillsammans spelade 68 matcher och gjorde 1395 mål. Vilka bedrifter och jag njöt faktiskt av att se åtta matcher under dagen, de flesta av dem var i Bombardiers arena i Västerås. Lite lugnare än i går.

Dagen blev lång med avfärd kl. 06.00 och hemkomst 17.30 men väl värt besväret. Båda barnbarnen kom till final och bådas lag spelade hem silver. Inte illa

028.JPG1

 

Annons