Etiketter

, , , , , ,

Det är som sagt bara fantasin som sätter begränsningar det fick jag helt klart för mig när vi kom in i Willem – Alexanders paviljong på Keukenhof.

 197.jpg1

Förresten vem har påstått att man bara har blommor i vaser o rabatter, nåja som krukväxter också. Det är klart jag är kanske lite gammaldags och föredrar en baby i barnvagnen, men det är väl OK med Hortensior om man vill ha det istället.

198.jpg1

Här har man verkligen använt fantasin när man gjort dekorationerna och det är inte så tokigt ändå. Det behöver inte vara finaste kristallvasen när det finns färgglada plastbyttor i köksskåpet.

207.jpg1

Eller varför inte göra en enkel hylla och vitmåla, se så effektfullt med mörkrosa hyacinter och vitmålade träpinnar.

206.jpg1

Här är jag mer tveksam, kan se framför mig hur hyacinterna kommer att se ut när jag suttit på dem. Fast de går ju alltid att lägga in i ett herbarium.

203.jpg1

Släng inte gamla plåtburkar de går att återanvända som blomkrukor, dessutom blir det billigare. Liljorna framhävs bättre när ”krukans” framtoning är mindre.

210.jpg1

Även inne i paviljongerna fanns det en hel del ovanliga tulpansorter att beskåda, kommer ni dit missa inte att gå in i Willem- Alexander. I morgon tänkte jag visa några bilder från Oranje Nassau som i år till stor del är tillägnad Vincent Van Gogh.

199.jpg1

Annons