Etiketter

, , , , , ,

Det är fredag och det blåser definitivt ingen sommarvind ute, snarare är det en isande kall luft som omsluter mig när jag går en sen kvällspromenad med hunden. Jag väntar fortfarande på att det skall bli sol och värme men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Ikväll är det fredag och jag har ljust njutit av en kall mango smoothie, den bidrog inte till att höja värmen kan jag lova, ett dåligt val med andra ord. Det blir till att ta en kopp te och något av veckans bakverk som var

Kuvertbröd

015.JPG1

och Mandelkubb

014.JPG1

Just nu är jag inne i bakning o matlagningsvecka, det är små anfall jag får ibland. Tur att vi har bra med frysar eftersom vi aldrig skulle klara av att äta upp det på egen hand. Har fått upp kroppstemperaturen an aning, kom automatiskt när jag såg ett avsnitt på TV, Mord i Paradiset. Handlingen är väl inte så mycket att skryta med men havet och palmerna ger en viss känsla.

Nu blir det sänggående och då passar jag på att avsluta, Minns mig som en ängel av Kristina Appelqvist.

Minns mig som en ängel

En ”småtrevlig” deckare med ingredienserna, kärlek, svart – och avundsjuka. Lagom spännande så att man vill läsa ut den så fort som möjligt fast kanske jag tycker att det är en ”damdeckare”

Annons