Etiketter

, , , , ,

Oj, oj, oj vilken kväll nog blev det nagelbitning alltid. Vi brukar sällan titta på den här typen av TV-program men igår kändes det lite annorlunda. Var dessutom nyfikna på om denna segertippade låt verkligen höll måttet. När hälften av de länder som skulle rösta var klara med sina poäng, ja då var vi övertygade om att Ryssland skulle ta hem segern. Då vände det och Måns Zelmerlöw blev vinnare med sin Heroes, och nog var han värd segertiteln. Minen när han förstod att han vunnit var obetalbar, för att sedan förvandlas till ett strålande leende hos en lycklig Måns. Man kan bara säga grattis till vinnaren av Eurovision Song Contest 2015.

023.JPG1

Nattsömnen offrades vilket inte tillhör vanligheterna men klockan blev 02.00 innan vi kom i säng. Till det kom ju lässtunden ur kvällsboken, tyvärr hade inte hunden förstått denna schemaförändring utan planerade sin morgonpromenad i vanlig tid. Pingstdagen ägnades sedan åt en shoppingtur med barnbarnet Viggo 12 år (kallas egen tid med farmor) som skulle utöka sin  garderob med en vit stråhatt inför sommaren. Därefter blev det en fiolkonsert där hans syster deltog, väldigt trevligt. För att inte somna stående passade jag på att göra en nattbakad fläskkarré alltid bra att ha i frysen. Receptet finns under fliken recept och därefter scrolla ner till 29 nov. 2014. Så lätt och så gott.

023.JPG1

Annons