Etiketter

, , , ,

Att utöva tålamod kan vara såväl stressande som krävande. Anledningen att mitt tålamod nu prövas så hårt är Telia eller ja alla dessa företag som levererar (eller inte) uppkoppling av internet åt min dator. Visst jag ser att det är full täckning men vad hjälper det när det är så trångt på nätet att man i alla fall inte kommer ut. En timma, två timmar ja det kan jag tolerera men när det går hela dagar o kvällar, då brister mitt tålamod.

Man brukar säga att allt som behövs för en fiskare är tålamod och ett bete. Jag har tålamod och jag har bete (datorn) men jag har ingen lina så detta ordstäv passar inte mig just nu. Man kan också säga att den tålmodige frodas och den envise vinner. Det kanske stämmer för nog frodas jag beroende på hur man tolkar det. Rolf säger att det finns inget godis i detta land jag inte smakat och nu har jag trots det sett något nytt. Det är nämligen så att när man är stressad vill man gärna äta.

DSCN2523.JPG1

Marabou har tagit fram en chokladbit på 35 gram som heter Salty Crackers och nej den var inte salt. De fyra små bitarna med en minivariant av Tuc´s smörgåskex smakade inget och det märktes knappt att man åt dem, 7:90 för delikatessen. Jag lär inte frodas av dessa. Får då hoppas att jag är envis och det stämmer nog, för med en åsnas envishet har jag försökt skriva denna bloggen och jag tror det kommer att fungera. Hittar ni ingen blogg någon kväll vet ni nu vad det beror på ett tag framöver. Det mest positiva med fjällvärlden just nu, inga mygg och + 6 grader samt en envis ren som ligger på tomten varje dag, just nu så här.

DSCN2517.JPG1

Annons