Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

Idag ser vi i almanackan att det är den 14:e juni och det är exakt 200 dagar kvar av 2015. Tittar man på den 24:e december ja då är det 192 dagar kvar, kanske dags att skriva julklappslista. Hur kom jag att tänka på det, jo jag tänkte på min systerson i USA, när han var liten var han med på en resa till Lappland. När vi närmade oss mer obebyggda områden kom det en ren springande över vägen, han blev överförtjust och skrek, watch  a reindeer, but where is Santa Claus. Ja honom såg vi aldrig men renarna springer fortfarande över vägen. Så här var det när vi skulle åka till affären i går.

DSCN2459.JPG1

Varför kom jag att tänka på USA, jo det är Amerikanska flaggans dag idag. Vi har visserligen en sådan flagga men den ligger i garaget, vi får fira svenskt med det menas, lyssna på nationalsången inför EM kvalet i fotboll mellan Sverige – Monte Negro.

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen, det var väl revysångaren Lennart Hagwall som sjöng den? Jag kan inte mer av texten och tur är väl det för skivan blev ”dödskallemärkt” av Sveriges radio eftersom texten ansågs vara för ekivok. Det här skall ju trots allt vara en anständig blogg. Det här med hälsosamt i fjällen ifrågasätter jag dock, anledningen är att jag tror att jag är utsatt för en ”stalker” eller flera faktiskt. Det är inga personer om de inte är förklädda, men vart jag än vänder mig så står de och stirrar på mig med en outgrundlig blick, länge och helt tysta låtsar de att de beundrar gräset. Så här ser det ut när jag tittar ut på morgonen.

DSCN2453.JPG1.jpg1

Annons