Etiketter

, , , , , ,

Vad vi har letat, vi startade redan i mitten av maj och började planenligt i norra Sverige. Efter drygt fyra veckor la vi av, bara att konstatera att där fanns den inte. Vi åkte hem bara för att finna att den inte var mellersta delen av Sverige heller. Nu började vi bli oroliga eftersom tiden började rinna iväg och enligt almanackan var vi redan inne i augusti. Desperata drog vi till lite sydligare delar av landet och tro´t eller ej, idag hittade vi den SOMMAREN. Tänk vad 30 grader plus kan göra, redan tidigt på morgonen kunde vi se hur den ena efter den andra kröp ut från stugor, husvagnar och tält.

DSCN3213.JPG1

Alla ville bege sig till stranden den som i helgen låg helt öde, idag började den tidigt på förmiddagen att fyllas med badgäster. När man känner doften från tång och salt hav i kombination med sol och värme, ja då är det sommar. Med bara 100 meter till Björkängs havsbad kan man nog inte ha det bättre, det är något visst med västkusten, tången, klipporna och skaldjuren.

DSCN3226.JPG1

Nu tror jag att vi kommer att få njuta av åtminstone en vecka sommar och vem vet innan den är slut kanske även Rolf har doppat sig. Det kan vara lite knepigt nät det är långgrunt och idag gällde, hit men inte längre.

DSCN3231.JPG1

Annons