Etiketter

, , , ,

Snart är vår vistelse på denna camping över och jag vill inte åka hem, det är så skönt här med salta vindar, tånglukt, sand i skorna och sönderblåst frisyr. Allt har sin charm, i alla fall har den här campingen allt man behöver. Restaurang, affär, perfekta duschar, hårvårdsrum, hundvårdsrum, Tv-rum, ungdomsrum, matsal, kök, tvättrum, fiskrensningsrum ja det går inte att räkna upp allt. Det jag verkligen gillar är att platserna för husvagn/bilar är rejält tilltagna.

DSCN3310.JPG1

Frågar man hunden så är han mest förtjust i promenaden till hundhagen.

DSCN3237.JPG1

Eller vistelsen i den, skönt att få springa lös och ibland träffar han andra trevliga hundar.

DSCN3240.JPG1

Det finns fina promenadstråk och ibland gör han en avstickare för att kolla på små okända stigar.

DSCN3243.JPG1

Barnen har sina områden, fotbollsplan, basket, piratskepp, gungor, boulespel och inte minst den väldigt populära hoppborgen. Jag tror nästan de bor på den hela dagarna.

DSCN3245.JPG1.jpg1

Är man trött på sand, sol och bad går det ju alltid att åka in till Varberg och uppleva en riktig sommarstad. Där och här på campingen blandas svenskan, med tyska, danska, polska, norska, holländska det är väldigt internationellt med andra ord.

Själv föredrar jag att njuta av havet och framåt aftonen sätter man sig gärna i någon av sanddynorna och ser ut över havet eller rent av solnedgången. Tog en promenad i det ljumma vattnet i kväll och plötsligt simmade en pytteliten sandskädda förbi mig, det har jag inte sett sedan jag var liten på Gökalv.

DSCN3301.JPG1

Om man inte vill se på när Kitesurfarna flyger i luften det är ganska häftigt.

DSCN3304.JPG1

Annons