Etiketter

, , ,

Ikväll är det fredagskväll och därmed fredagsmys men det hoppar vi över. Veckan har varit något stressig har arbetat som privat taxichaufför mesta delen av tiden. Rolf har varit krasslig tänkte därför muntra upp honom med en smaklig middag. Eftersom jag inte hade förberett något svängde jag av vägen vid affären när jag åkte hem. Tanken var att köpa fisk dock var kön så lång att jag inte ville vänta på min tur det hade gått fortare att fiska själv, det fick bli en biff.

Ugnsrostad potatis, sallad, två sorters såser och världens segaste köttbit. Tänkte se på ett TV-program så jag hade bara några timmar på mig, insåg att det var alldeles för lite tid för att tugga i mig den köttbiten. Kan säga att hunden klarade det på några minuter men så är hans tänder något starkare och större.

Det får bli en kopp fredagskaffe och ”Fallet för Vera” sedan är det sovdags och då ska jag knyta ihop mig lika skönt som barnbarnets katt Tiger brukar göra.

005.JPG1

Annons