Det här med datorer är inte lätt, just nu befinner vi oss uppe i ”lappmarkerna” igen och  här verkar det som att man får de internetresurser som eventuellt blir över när övriga Sverige fått sin del.  Det vill säga en snutt på dagen och resten efter kl. 24.00, vem känner för att skriva blogg då?  Dessvärre kommer vi att få ha det så nån vecka framöver vilket kräver mängder med tålamod. Som om inte detta räckte har Rolf lagt in Windows 10 på den bärbara vilket visade sig vara ett stort misstag,  allt som förut var enkelt är nu omöjligt, det är bara så dåligt.
Annars kan teknik vara bra som idag när jag tog en promenad på skogsvägen med hunden, han skuttade så snällt bredvid mig med en liten avstickare till skogs ibland. När vi gick tillbaka stack han plötsligt iväg och sprang till sjön där han snabbt dök ner i det kalla vattnet, jag rusade till strandkanten o ropade hej vilt på honom. Antagligen brusade vattenmassorna kring öronen på honom för plötsligt verkade han döv. Simmade över viken två gånger och sedan satte han kurs på den öppna sjön o då blev jag orolig. Tur att det finns mobil, ringde Rolf  men han har ju svårt att gå just nu så ingen hjälp därifrån. Vad göra, kom på en sak och bad Rolf vissla i sin telefon och jag hade min högtalare igång på min.
Tänk hunden hörde det och vände,  efter tre visslingar kom han upp på land, nu blir  det koppel på resten av tiden. Förutom att reta mig på trasslig internet njuter vi av myggfritt, 15 grader varmt och lite sol så det kan vi inte klaga på.

Annons