Efter en lång tystnad har nu livet återgått till det normala så långt det är möjligt. En av anledningarna till min ”frånvaro” är att Rolf den 28 juli fick problem med sina ben o fötter och då menar jag PROBLEM. Den andra är att min storasyster och svåger från USA har hälsat på oss två veckor och det var så roligt. Ville inte missa en minut ens för bloggskrivning. Till detta kommer naturligtvis vissa svårigheter med internet som alltid när man lämnar husets fyra väggar.

Nu har jag en form av experiment framför mig, det var nämligen så att våra grannar bjöd på förmiddagsfika förra året i oktober. De berättade då att de bokat en jättebillig resa till Turkiet, vi var ganska nyvakna och mottagliga för allt så vi hakade på. Det blev bokning av resa vid sittande bord. Bekräftelse på en veckolång resa till Antalya samt inbetalningsavi kom omgående. Den betalades in och vi satte oss att vänta på mer info.

Nov, dec 2014 ingen info. jan, febr, mars , april, maj,juni ingen info. Jag ringde resbyron i juli de kunde inte säga något om tider, flygbolag, hotell eller när allt skulle vara betalt.

Augusti, ringde igen fick besked att de inte visste något om flygtider, flygbolag eller hotell.

September fick svar att de den 10 sept från bolaget i Oslo skickat info ang alla frågorna samt biljett och inbetalningsavi. Denna anlände den 15 sept dvs två dagar efter inbetalningsdatumets sista dag.

Där fick vi info var vi skulle bo, vår granne ringde ett antal gånger för att få frågor besvarade som borde stått på biljetten. Ex vis Måltid ombord svar Nej, Säljs det kaffe/dryck ombord svar Vet inte. Vilket flygbolag svar Pegasus.

Jag ringde samma telefonbolag för att få flygbolagets namn, svar Onur air??

Som ni märker spännand och om en kvart åker vi till flyget sedan kan ni följa exakt hur en av dessa verkligen lågprisresor är i verkligheten. Bättre än informationen hoppas jag. Om du hotellet har WIFI som de skryter med hörs vi i morgon.

Annons