Etiketter

, ,

Efter den gigantiska frukosten andra dagen på hotellet var det dags för en utfärd som denna dag gick till Antalya. Detta är en av Turkiets mera populära badorter och den ligger vackert precis i kanten av medelhavet. Dagens utflykt var lagom påfrestande, en kort tur med buss och därefter såg vi de mest populära sevärdheterna. Det här vattenfallet kallades av någon anledning för ”döden” och det är klart hoppar man här mår man nog inte så bra efteråt. Lite konstigt att det helt plötsligt bara forsar ut en massa vatten från ingenstans?

Turkiet 2015 10 14 002.jpg1På denna parkliknande höjd har man även en underbar utsikt över badstranden i Antalya, den sträcker sig genom hela staden och långt därefter.

Turkiet 2015 10 14 049Vi tittade naturligtvis även på Ataturk monumentet som är beläget mitt i staden.

023

Turkiet 2015 10 14 009.jpg1

Klocktornet visade sig från sin ljusa sida denna dag, eftersom det var varmt passade vi på att ta en paus och njuta av en välsmakande kopp Cappucino.

027.JPG1

Även vi hade gärna velat gjort som fåglarna i denna damm, de har åtminstone fått blöta sina fötter.

040.JPG1Eller kanske ännu hellre chansa på full pott från banken fast den här mannen har nog stått här i flera århundraden att döma av hans klädsel.

030.JPG1

Dagen var mycket trevlig med lite ”egen” tid för shopping och strövtåg på den gamla marknaden. Vid hemkomst till hotellet blev det bad och återigen mat, mat, mat.

Annons