Etiketter

, ,

Resan börjar dra ihop sig till sitt slut, tiden går fort när man har roligt. Denna dagen hade vi inget planerat utan bestämt att ”latmasken” får styra. En liten sovmorgon och en stor frukost fick bli avspark. Därefter blev det läsa bok, bada i poolen, titta på folk, hålla sig undan vattengymnastiken med mera. Min grannfru och reskamrat Birgit och hennes man beslöt att framåt kvällningen ta en shoppingtur i centrum. Vi lyckades tappa bort hennes man i första affären även om den var liten. Detta gjorde att vi utökade shoppingrundan och vid en del ”fönstershopping” kunde vi konstatera att Michel Kors väskor i år går åt det röda hållet vad gäller färg.

338.JPG1

Middagen var lika riklig som vanligt och jag lärde mig att oliver kan finnas i hur många sorter som helst, jag lyckades dock undvika dem eftersom jag inte ville förstöra aptiten.

311.JPG1

När mörkret lagt sig njöt av synen av den vackra poolen i kvällsbelysning en stund, den kunde beskådas från en altan vid baren.

279.JPG1

Underhållning var det varje kväll och just denna kväll var det turkisk dans. Otroligt viga och proffsiga dansare. Satt och njöt av detta i den mörka ljumma lite tropiska kvällen tillsammans med 25 myggor som njöt av kvällsmat via mig.

Turkiet 2015 10 14 490.jpg1

Annons