Etiketter

, ,

Kylan och fukten tränger sig verkligen på när man går ut så här i kvällningen. Sonen och barnbarnen har varit här och klippt äppelträd samt krattat löv. Nu är det inte bara kallt och mörkt utan även kalt när man tittar ut. Var tvungen att hämta in vinterkappan som hängt i förrådet, får hitta ett nytt ställe att förvara mina kläder på. De mister både form o storlek där de hänger nu. Fast man skall väl inte klaga, hos min syster i Texas har det spöregnat i tre dagar. Såg i en dagstidning att ett frakttåg spolades av från en tågbana utanför Dallas, då pratar vi krafter. Det har regnat så mycket att ett i helt samhälle var man tvungen att evakuera de boende.

Jag har lite svårt att förstå att det kan bli så, ser alltid framför mig hur deras brevlåda står där på tomten omgärdad av en jättekaktus. Kan inte få in vare sig häftigt regnväder eller snöstorm i detta. Ändå finns det där med jämna mellan rum och som alla vet ”Everything is bigger in Texas”.

Jessica Lesers foto.

Hon sände dock ett lugnande besked på eftermiddagen (obs bilden är lånad från fb). Skönt då vet jag att de är OK.

Annons