Etiketter

, , ,

Omprioritering är inte det som är roligast såvida det inte gäller trevligare saker, men nu blev det så. Veckan började så bra med ett besök hos goda vänner där Rolf äntligen kunde komma ut på en kortare jakttur. Inte lätt för en aktiv person att bli sittande i flera månader, för att inte tala om vad hunden tycker som missat en del motionsturer. Är man jakthund så är man, turen blev trevlig dock var det enda de träffade på i fråga om vilt en fågel. Den flög dessutom vidare, såvida man inte räknar den här lilla parveln 6-7 cm lång och på väg till något varmt ställe för vila. Helt fel årstid att vara ute o larva sig i slutet av november.

009.JPG1

Det är dock inga bekymmer med utebliven fångst om man är på visit hos folk som dels bor på landet, dels kan trolla ihop god mat på nolltid. Kanske hade hon börjat innan vi kom. Så här på hösten är jag barnsligt förälskad i skymning, lite mysiga matvrår och tända ljus. Hör man sedan en brasa spraka i bakgrunden är det komplett.

005.JPG1

Risken är väl att man gärna vill njuta av det länge och får man Mangoldsoppa, Hargryta och Cremé Caramel ja då blir man sittande ett tag.

008.JPG1

Dagen efter då man njutit av god mat, härlig promenad och trevligt sällskap, ja då blir man störtförkyld. Fanns liksom inte med i min planering och drabbar min almanacka finns inget värre än att göra omplanering när det är mycket inbokat. Hoppas bara det går om så mitt planerade besök hos hårfrisörskan blir av, det är mer än välbehövligt. Tiden får fördrivas med att förbereda årets julkort. Här har jag i år ett miljötänk, återanvändning.

002.JPG1

Med andra ord är det de julkort som vi fick förra året som kommit till användning på nytt, dock lite omgjorda. Alltid är det någon liten trädgren man sparar in.

Annons