Etiketter

,

008.JPG1

En sådan fin bild på våran lilla hund, till jul fyller han fem år förstår inte hur tiden kan gå så fort. Världens sötaste och envisaste hund fast ibland tycker jag han har väldigt många mänskliga drag i sig.

Normalt kan en hund tydligen lära sig förstå 150 ord, att de skall kunna säga dem är väl att begära för mycket. Läste om en hund som kunde förstå mer än 1000 ord, undrar det jag? Tydligen fanns/finns det en hund som kan hämta leksaker utifrån deras namn och hämta dem. Det var 1 022 leksaker, jag skulle ha svårt att ens få fram så många leksaker.

I alla fall så låg Bachus och lekte med en gummileksak när han plötsligt började darra, i ett par minuter  låg han så sedan reste han sig men benen bar inte. Han trillade och inte släppte han gummileksaken ur munnen heller. Jag tyckte det såg ut som ett epileptiskt anfall? Bara ett par minuter senare åt han och var som vanligt. Det blir i alla fall någon form av konsultation med djursjukhuset i morgon. Det är inte roligt att vara sjuk hund och inte kunna prata, för att inte tala om hur det är att vara orolig husse och matte.

Annons