Etiketter

,

Idag den 30 november kom den första snön, det var inga mängder men det var i alla fall vitt på marken när jag drog undan gardinerna i morse. Det blir ljusare och det blir tystare, jag tycker man får en annan känsla när man går ut. Kanske är det inbillning efter alla regnveckor och stormen Gorm fast nog känns det så. En sak för det med sig, mindre smuts eftersom hundens tassar nu är om inte torra så i alla fall mycket renare när han kommer in från sina promenader.

Idag var han riktigt olydig, han har en ”absolut bästa vän” hon är i tjugoårsåldern och brukar ta ut honom på en promenad på dagarna. Han är så förtjust i henne att om han fick skulle han säkert flytta till henne. Nåväl idag när hon skulle lämna honom fick han syn på en fågel och drog iväg som en avlöning. Hon tappade både koppel och luft när hon flög över trappan och vi fick kalla in Rolf för att locka hem honom. Nåja i ärlighetens namn kom han snabbt tillbaka och jag är övertygad om att det var den friska luften och torra snön som fick honom till denna våghalsighet.

För egen del har jag lagt sista handen vid årets julkortsskrivning, lika roligt varje år och nu är det klart. Blev inspirerad när jag gick ut på tomten idag, det är som om allt blir vackrare den här årstiden, fast det säger man ju vid varje skiftning i naturen. Tog i alla fall ett ”vinterkort”.

001.JPG1

 

Annons