I ett obevakat ögonblick tog vi våra väskor, låste dörren och begav oss till Arlanda för vidare transport till Thailand. Vi lämnade grådisigt väder, julstress och barn o barnbarn (snyft,snyft) samt tomten, för lite värme. Eftersom Rolf har haft lite hälsokrångel beslöt vi oss för att åka lite bekvämt.

DSCN4849.JPG1 - kopia

Efter att vi satt oss blev det ett glas champagne, middag och kaffe i en riktig porslinskopp, det är inte illa. Sedan var det fri tid, jag avslutade Jo Nesbös, Sonen vilken jag hade spelat in på Mp3. Inte så bra enligt min mening och dessutom lätt sövande. Rolf passade på att ta en bild innan jag slog ihop mina ljusblå och trötta ögon.

DSCN4856.JPG1

Lätt att tro nån befinner sig i en sjukhussäng men det är bara jag som gjort mig i ordning för natten. Helt plant viloläge och ett tjockt täcke gjorde att nästa gång jag såg upp var det dags för frukost någonstans över Indien. Vi gjorde Stockholm – Bangkok på nio timmar, inte dåligt

DSCN4864.JPG1

Väl framme i blev det ett  stopp i Hua Hin eftersom Rolf behövde fixa sina glasögon. Därefter till Bente Vikman för att lämna kläder, gosedjur o lite pengar till henne. De kommer att glädja många fattiga barn. På bilden syns även Rolf bredvid Bente.

Den här nallen som har glatt ett litet barn i Vänge kommer snart att glädja ett litet barn i Thailand.

DSCN4862.JPG1

Därefter till Huya Yang  som var vår slutdestination. Lite trötta efter tidsomställningen eller kan det vara den 33 gradiga värmen?

DSCN4877.JPG1

Som kontrast till sol, värme och palmer har nu adventsstjärnan kommit på plats, riktigt snyggt. Efter det, ja nu är det sov gott till alla.

 

Annons