Etiketter

, , , , ,

En dag kan försvinna så fort även om man är lat, det är nu bevisat. Trots att det var Luciafirande tidigt i dag sov jag över. Vår granne Weine Renliden brukar spela en liten ”snutt” på trumpeten när det är dags att vakna. Ett mycket trevligt initiativ men nu fick det bli luciamorgon på SVT play, visst var det vackert men jag tyckte mer det var en form av konsert. Vill gärna ha mer traditionell musik och mer barn, vad är det för fel på , Natten går tunga fjät….

DSCN4897.JPG1

När detta var över hade klockan hunnit dra iväg, det blev bara lite bad, läsning och lätt mat. Därefter tände vi palmen som lär vara det närmaste julgran vi kan komma i år.

DSCN4889.JPG1

Det blev kvällsmat på Sao`s Kitchen ett mysigt litet ställa ganska nära havet.

1

Menyn bestod av friterade räkor och grönsaker, lättade samvetet något med att det är så nyttigt med grönsaker och även med räkor. Sedan kan ju friteringen diskuteras.

DSCN4903.JPG1

Mittemot där jag satt hade jag utsikt över ett av de höghus som numera finns i byn. Tänk ränderna går aldrig ur, hade lika gärna kunnat vara hemma. Tänker på de julbelysningar som sitter på en del balkonger och fler lär det komma.

DSCN4900.JPG1

Så var dagen slut och väl hemma hade vi en glad överraskning som väntade på oss. En hälsning från Bromskogens kennel och vår lilla hund. Ja liten och liten, det är mamma Passa till vänster sedan vår lilla Bachus som gör skäl för titeln storebror, till höger om honom sitter två halvsyskon. Visst är de fina men så finns hos de bästa kennelägare man kan tänka sig.

IMG_0950

Annons