Etiketter

, , , ,

Idag beslöt vi oss för att göra en liten utflykt till Home Pro i Prachuap för att inhandla en ny TV. Den gamla fungerar visserligen men är något antik. Tror den kallas för tjock TV, vilket påminner mig om att det är dags att dra in på kalorierna. Många säger att det är så bra mat i Thailand eftersom maten är så kalorisnål o nyttig. Dessvärre blir den alltmer kaloristinn allteftersom antalet turister ökar.
Åter till vår utflykt, vi hade precis gjort oss klara för en tågtur när ett par av våra grannar berättade att de var på väg till samma affär för att införskaffa en ny tvättmaskin.  Det blev med andra ord att tänka om, vi delade en bilfärd och det blev bekvämt, vi kunde sända tillbaka TV-n med Leif o Ulrika och själva stanna över natten i Prachuap. Ett litet lyxdygn med betoning på litet. Antar dock att inkopplingen av TV-n får vi göra själva när vi kommer hem. Nu har vi smart T V och kan se Kalle Anka på julafton, traditioner är till för att följas.
Här ett foto från balkongen på vårt rum, Grand Hotell i Prachuap Khiri Khan?

image

Annons